Investera i ny skurmaskin till företaget?

När du ska välja vilken skurmaskin som passar dina behov så finns det några saker att tänka på. Vi hjälper dig på vägen och kan även ge dig förslag på passande maskiner om du vill ha hjälp på vägen.

Hur stora är lokalerna?

Om du har större lokaler så vill du antagligen ha en maskin med en större tank för skurvattnet, så att du inte behöver byta det lika ofta. Samtidigt som du kanske ska välja en åkbar modell istället för en gå-bakom-maskin. Hur snabb din skurmaskin är om den är åkbar eller har driv framåt är också en viktig komponent att följa upp för att hitta en så effektiv lösning som möjligt.

Finns det några trånga utrymmen?

Har du ytor där det skulle underlätta med en smalare maskin, så är det viktigt att välja den skurmaskin som inte har för bred arbetsyta. Samtidigt vill du inte ha en maskin med för smal arbetsyta om lokalen är stor. Här kan leverantörerna ge dig bra råd vad som är den effektivaste lösningen för ditt behov.

En eller två maskiner?

Alternativ två är att du istället för att kompromissa för att lösa alla dina behov med en enda städmaskin istället skaffar två, varav en är en liten handfattad skurmaskin som ni kan använda i de svåraste utrymmena och så kan du istället välja en så bred och snabb maskin som möjligt de dina öppna ytor.

Ska du satsa på en sop- och skurmaskin?

När du ändå ska investera i en ny lösning så kanske du ska satsa på en maskin som sköter sopningen också på en gång. En Kombi sop- och skurmaskin sopar med sina borstar, suger in smutsen och skurar med vatten och skrapa. Maskinen kostar lite till men har mer resurser att erbjuda för en snabbare och grundligare rengöring.

Några bra leverantörer av Skurmaskiner

American Cleaning Machine

Cat Nordic

Kärcher

 

 

Spara tid, få upp till 3 förslag att jämföra

Snabbt, gratis, enkelt. 100% kravlöst.

 

SkurmaskinSopmaskinKombi

ÅkbarGå-bakomEj bestämt

När i tiden?

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Din telefon (obligatorisk)

Önskemål

 

SkurmaskinExempelbild Skurmaskin

Stäng meny