Vilken sopmaskin ska du välja?

Om du hittat till den här sidan så är du antagligen på jakt efter en ny sopmaskin. Det finns många möjliga lösningar på ditt behov beroende på vad som är viktigt för just Dig. Vi hoppas att informationen på den här sidan kommer att underlätta ditt sökande. Välkommen!

  • Om du inte orkar läsa på så hjälper vi dig gärna:

Har du bråttom och känner att det är för mycket information att läsa igenom och sätta sig in i? Ingen fara, vi hjälper dig gärna via en gratis matchning av ditt behov mot de leverantörer som finns på marknaden. Tjänsten är gratis och du förbinder dig inte till någonting. Gå vidare till formuläret via knappen här nedanför. Vill du lära dig mer på egen hand så scrolla ner till nyttig information längre ner på sidan.

Ny eller begagnad?

Det finns gott om begagnade sopmaskiner på marknaden. Ofta har återförsäljare av nya maskiner även flera begagnade på lager. Är priset en viktig faktor i ditt val så kanske du ska se över det här alternativet.

 

Åkbar eller gå-bakom?

Vilken lösning passar dig? Det beror ofta på hur stora ytor som ska sopas. Är det mindre ytor kanske en manuell modell räcker. Är det stora ytor är arbetstiden en faktor att räkna in, färre arbetstimmar kan spara in investeringen i en större maskin. Är det trångt och smala ytor kan en gå-bakom maskin som är självgående vara enklare att använda. Leverantörerna kan hjälpa dig om du beskriver hur behovet ser ut för dig.

 

Ska den användas inomhus eller utomhus?

Varianter som är anpassade för inomhus- respektive utomhusanvändning finns på marknaden. Det finns lösningar för städfirmor, fastighetsskötsel, lager och industri samt ända ner till villaägare som vill sopa upp löv på tomten.

 
Manuell eller batteridriven?

Fördelen med en batteridriven sopmaskin är att borstarna går även när du själv står stilla. Samtidigt som de manuella maskinerna blivit bättre och ofta är lätta att skjuta framför sig.

Spara tid och beställ 3 förslag/offerter från bra leverantörer:

Tjänsten är gratis och du förbinder dig inte till något köp. Du får förslag snabbt och enkelt, fundera sen i lugn och ro utan krav.

Beställ gratis offerter nu!

SkurmaskinSopmaskinKombi

ÅkbarGå-bakomEj bestämt

När i tiden?

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Din telefon (obligatorisk)

Önskemål

 

 

Lantbruksnet har sammanställt en lista över några av de många leverantörer som finns på marknaden.

 

sopmaskin åkbar

Stäng meny