Stockholm – Leverantörer av Städmaskiner

Städmaskiner i Stockholm?

Söker du Städmaskin i Stockholm Mälardalen? Vi har sammanställt allt du behöver veta! Läs mer om leverantörerna och deras erbjudanden här.

I Stockholms-regionen finns en uppsjö av leverantörer att välja på. Både mindre lokala firmor, och större aktörer. Det finns ett antal olika märken och modeller att välja på beroende på vilken leverantör du kontaktar. Längre ner på sidan kan du själv läsa igenom relevant information och gå in på leverantörers länkar – för att bilda dig en uppfattning om vilken leverantör i Stockholms-området som passar dig bäst.

 

 

Leverantörer i regionen

Städbutiken (Stockholm, Uppsala, Sundsvall)

Säljer flera olika märken, bland annat Numatic, RCM, Fimap. De har även fler affärsområden och är inte endast en renodlad städmaskinsleverantör. De har en e-handel men priser framgår inte, utan du får beställa en offert på sidan.

 

Orange Clean (Stockholm, Uppland, Norrland)

Säljer endast Taski städmaskiner. De säljer även städutrustning och andra produkter inom rengöring. Du kan läsa om varje modell på hemsidan och ladda ner produktblad, men priser framgår inte.

 

Sorma (Stockholm)

Återförsäljare av Tennants sortiment. Starkt fokus på städmaskiner, ingår i Tennants nätverk som är rikstäckande. Levererar lösningar för både handel, industri, sjukvård och hotell. Djup information om alla modeller finns på hemsidan men kostnaden för respektive modell saknas.

 

American Cleaning Machine (Norden)

Erbjuder ca 200 modeller. De har flera olika märken att välja på, beroende på hur ditt behov ser ut. I Stockholm har de en stor utställningshall där du kan se många olika alternativ. Priser framgår inte på sidan, utan du får kontakta en säljare för mer information. Företaget erbjuder 5 års garanti på alla städmaskiner, något de lyfter fram som den bästa garantin på marknaden.

 

3 Förslag på Städmaskiner – Matchning

Spara tid och energi genom att fylla i vårt enkla formulär, då matchar vi dig mot 3 lämpliga leverantörer som ger dig bra förslag! Det är självklart gratis och 100% kravlöst.

SkurmaskinSopmaskinKombi

ÅkbarGå-bakomEj bestämt

När i tiden?

Ditt namn (obligatorisk)

Din epost (obligatorisk)

Din telefon (obligatorisk)

Önskemål

stockholm

 

städmaskin.com

Hjälper dig som söker information om alla typer av städmaskiner.
Stäng meny